donderdag 1 april 2010

23, 24,.......25!!!

Ja hoor, het is gelukt! In het eerste kwartaal van 2010 hebben Angeli en ik ons doel van 25 paar sokken/sokjes gehaald. Wat als een grapje begon, eindigde toch in een fanatieke breiweek voor ons beiden. We hielden elkaar dagelijks meermaals op de hoogte van onze vorderingen en moedigden elkaar aan. Schrijft mijn Limburgse breimaatje op haar blog over een eerste en tweede plaats; voor mij kent deze vrolijke wedstrijd alleen maar winnaars. Top meid, dat je deze uitdaging met me aan wilde gaan! Of deze 'grap' het volgende kwartaal een vervolg zal krijgen: wie weet..... ;-).
Doordat ik in mijn vrije tijd bijna continue met breipennen in de handen zat, is het fotograferen van de nrs 23 en 24 er even bij gebleven. Als het weer het toelaat hoop ik daar dit weekend wat aan te doen en de resultaten te laten zien. Voor nr 25 -de Camo sokken voor Vince- was de belichting precies goed genoeg.... een beetje visser treft ook niet altijd droog en zonnig weer. Mijn stoere kleinzoon wil deze sokken -gemaakt van groen/beige Bergen Effect- gaan dragen als hij binnenkort met zijn papa een nachtje gaat karpervissen. In de karperwereld is de Camo mode gebruikelijk, dus hij voldoet aan de dresscode..... Nu alleen nog een beetje geduld kweken en dat valt nog niet mee als je net 7 bent.....;-)

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook bijzonder knap dat jullie dit gered hebben! En mooie sokken zie ik hier ook weer.

  groetjes, martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hieperdepiep we heffe goud.Ik vind het knap dat jullie met z'n 2en deze uitdaging aangingen en nog gehaald ook.Op naar de volgende 25 paar of kun je nu even geen sok meer zien.Hoever is je 2de clamawotis?

  groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaaa, wat zijn we goed! Wat zijn we samen bere-breigoed bezig geweest! Het was een erg leuke uitdaging en we zien wel waar we eind 2e kwartaal staan. Dat duurt nog laaanggggg.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Hilda: jaaaaa, ik weet het: ik moet nodig wat aan de clamawotis doen...... Moet lukken met 4 (vier!) vrije dagen voor de boeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat het jullie is gelukt. Het is ook zulk leuk werk. Wat leuk garen is dat voor de visserman.

  BeantwoordenVerwijderen