maandag 5 april 2010

Even bijwerken

Door het vele breien om de deadline van 25 paar sokken te halen in het 1e kwartaal, is het publiceren van de resultaten er een beetje bij gebleven. De vijfentwintigste staat al wel op het blog, maar nr 23 en 24 hadden jullie nog te goed!
Het 23ste paar is -toch vanwege de kleur- wederom voor mezelf geworden. De blauw/groene of turqoise/aqua kleur heeft nu eenmaal een niet te ontkennen aantrekkingskracht op me.... Ook in ons interieur komen deze kleuren veel voor in de vorm van kussentjes, bloempotten, vazen en wat niet al.
Dit paar is gemaakt van Flusi das Sockenmonster van Regia. Kennelijk bedoeld voor kindersokken, maar ook prima voor mijn voeten. Ach.... eigenlijk ben ik altijd een beetje kind gebleven....;-)
Gewoon gebreid in een brede rib welke ook in de hiel en de teen doorloopt. De handdoek is ook één van mijn favo's en wat matcht ie mooi met de sokken!
Paar nummero 24 is een heel ander verhaal, zeker qua presentatie.... Vanwege het (nog) ontbreken van goede sockblokkers en omdat het patroon anders niet voldoende te zien is, heb ik een model c.q. dressman moeten zoeken. Na enig aandringen was mijn lief bereid de Mirrorsocks te showen, hoewel hij de diverse poses die ik hem liet maken maar 'dikke onzin' vond. Ik wilde ze buiten fotograferen dus manlief schoot z'n klompen aan en liep naar de kippenren. Resultaat: een foto in 'landelijke (mini)boerderij' sferen! Dank je wel voor de moeite lieverd! Op de foto ook kip Betty, die ons samen met haar 3 zusters al een paar jaar heerlijke eitjes bezorgd. Een heerlijk rekbare sok, gemaakt van Austerman Step Classic, gekocht op de Handwerkbeurs en alweer (jawel) in een vrolijke turqoise kleur.
Ondertussen zijn nummertje 26 en 27 ook al weer klaar, maar die bewaar ik nog even tot later....

4 opmerkingen:

 1. Ze zien er weer vrolijk uit. Zet je ook weleens zo`n patroon op je blog? zodat een ander ze na kan breien? Die ander ben ik zelf natuurlijk. Wat is het mooi werk he. Wij vervelen ons nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn weer prachtige sokken geworden en als ik eerlijk ben, zo'n showmodel deed ik voor geen goud weg, héle mooie benen en gevoel voor entourage!
  Johanna de spiegelsokken vind je op www.wolhemel.nl bij de patronen....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, je lijkt wel een sneltrein! Wat heb je de vaart er in! Toch zijn ze iedere keer weer anders, zo blijft het leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW Aal wat een sexy benen ideaal voor sockblockers haha maar t zijn weer mooie sokken die je hebt geproduceert.Op naar de volgende 25

  BeantwoordenVerwijderen