maandag 3 mei 2010

2010-34 Two in One

Dit zijn ze dan: mijn Two in One sokken. De wol kreeg ik van Angeli en samen hadden we een soort van mini-KAL. Vol verwachting begin je dan aan zoiets, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat ze me toch wat tegenvallen.
Het 'grimeltsje' van paarsachtigen/beige/groenig doet me denken aan een bloeiend heideveld en vind ik op zich wel leuk, maar ja die strepen he..... Vreemde combie eigenlijk. Nu had ik die strepen er tussenuit kunnen knippen natuurlijk, maar dan was het geen samenbreisok meer en zou er waarschijnlijk te weinig wol overblijven.
Zelf zal ik ze niet dragen -om in schoenen te dragen zijn ze aan de dikke kant- maar wie dan wel? Manlief trok z'n voorhoofd in rimpels toen ik voorstelde ze eens te passen en keek nèt iets te opgelucht toen ze wat te groot bleken.....;-). Maar wellicht vind iemand ze juist wèl mooi, je weet maar nooit! Daarom: vind je ze leuk (maatje 44 schat ik), meldt je aan en dan stuur ik ze op. Bij meerdere verzoeken verloot ik ze. En in het geval echt niémand ze wil, gaan ze in de R-doos van Angeli!

8 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk aanbod zeg, ik zou bijna maat 44 gaan wensen ;)
  ben benieuwd welke liefhebber zich meld....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier jammer genoeg niet die maat, zelf heb ik 39 en manlief leeft op kleine voet met 41.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk dames, kleiner maken kan ook nog..... Zeg het maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vindt ze wel leuk Aal maar t is niet mijn maat.T idee van de R doos is ook wel wat zit er ook aan te denken om van mijn restjes kleine sokjes te breien ware t niet dat ik in een breidipje zit.Ben dapper aan t breien maar heb t gevoel dat er niks afkomt.Zal de tijd van het jaar wezen.
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helaas niet mijn maat en niet mijn kleur...maar ik hou me aanbevolen voor een ander paar nog te breien sokken LOL
  Groetjes Natascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weww, wat een schitterende sokken , jammer dat ik ook op te kleine voet leef :-))
  Maarre... ik denk dat vriendlief , die al de hele tijd loopt te zeuren voor weer een nieuw paar handgebreide sokken , (ik ben niet zo'n snelle breister) ik denk dat die zijn voorhoofd niet in rimpels trekt, hahaha , hij heeft een flinke maat 43 :-)
  Patti xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo,
  Ik leef toevallig op grote voet maat 44,hele lastige maat voor dames sokken en schoenen,ik moet altijd naar een dure speciaalzaak.
  Ik vind de sokken mooi van kleur.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Danielle, wil je je adres even naar me mailen? (artaal@live.nl)
  Dan stuur ik je de sokken toe!
  groetjes, Aal

  BeantwoordenVerwijderen