donderdag 20 januari 2011

Voor de mem van Ammerins......zijn deze Lana Grossa Meilenweit Ultimo koffieboontje sokken van de Give-Away. 

Ammerins schreef:

"Ik zou graag een paar vrolijke sokken willen voor mijn moeder. Zij hoorde iets meer dan een jaar geleden dat er 'iets' niet goed zat en na veel onderzoeken hoorden we op 20 januari 2010 (de dag voor haar verjaardag) dat ze eierstokkanker had. Grote paniek natuurlijk! Ze is op 3 februari geopereerd en was pas 5 dagen later weer bij kennis, wegens enorme complicaties. Ze is 3x open geweest... Na een paar weken in het ziekenhuis begon het herstel. Met stoma, iets waar ze zich kranig doorheen sleepte. In april begonnen 'we' met de chemo en na 6 slopende behandelingen was ze in juni kaal, maar klaar. Daarna begon het wachten. Zou alles goed gaan? Uiteindelijk bleek na de zomervakantie dat ze inderdaad schoon was en dat de hersteloperatie aan haar darmen kon worden gepland. 
Sinds oktober is mijn moeder dus weer stomaloos en werkt ze keihard om haar leven weer op de rails te krijgen. Iets wat niet makkelijk ging, omdat zelf kanker krijgen nadat je partner net een paar jaar daarvoor aan (alvleesklier)kanker is overleden echt je hele wereld opnieuw doet instorten. Ook toen ze in december weer klachten kreeg, was het spannend... maar het bleek gelukkig slechts 'fantoompijn' en alles ziet er nog goed uit. Ze bouwt haar wereld weer op en inmiddels zijn we dus alweer een jaar verder. We hebben nog een mem en beppe en daar zijn we zo trots op dat we haar graag een prachtig stel Aal-sokken toewensen! En we hopen natuurlijk dat ze ze nog heel lang mag dragen!"


De jury was het hier volkomen mee eens! 
Vandaag heeft Ammerins de sokken in ontvangst genomen; net op tijd om ze morgen aan haar moeder op haar verjaardag te geven.
'Mem van Ammerins', ik wens u een hele fijne verjaardag en een gezond en gelukkig nieuw Levensjaar.
Lieve groet, Aal

10 opmerkingen:

 1. Ja zo'n verhaal zijn zeker een paar prachtige sokken van Aal waard en de mem van Ammerins een fijne verjaardag toegewenst. Mooi kado Ammerins.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een bijzonder stel sokken bij een bijzonder verhaal!
  Wat zijn ze prachtig geworden, ik vind de kleur ook helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, sprakeloos was ik al, maar dat wist je natuurlijk al... ;) Ik ga ze morgen brengen, en ze vallen vast erg in de smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooie sokken heb je weer gebreid Aal !! Wat een aandoenlijk verhaal. Wat lief van je om haar deze sokken te geven, schenken.

  groetjes ... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie sokken, simpel maar o zo'n mooi effect. En fijn dat de mem van Ammerins van die mooie sokken mag genieten.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een aandoenlijk verhaal, deze mem van Ammerins verdient de sokken zo , ik hoop dat ze er nog heel lang van mag genieten. En Aal wat zijn ze mooi zeg, ik geloof dat ik ook maar eens aan de koffieboontjes moet :))

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig mooie sokken, en een aangrijpend verhaal, verdiende sokken!!! Gefeliciteerd....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een verhaal en een terechte winnaar van jou gif away.Ze zijn prachtig Aal.Dat Ammerins haar mem er nog maar heel lang mag van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo heel speciaal deze koffieboontjes Aal. Een oud en vertrouwd patroontje maar wat is het moooooi.
  Deze lieve sokken gaan een prachtige bestemming tegemoet.....
  Lieve sokkengroet van huis tot huis, Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ontzettend lief gebaar! En een terechte winnaar!

  BeantwoordenVerwijderen