zaterdag 15 mei 2010

2010-41 Spring Forward Socks

Om te voorkomen dat de nog niet getoonde sokken zich weer gaan opstapelen: dit is mijn nieuwste sokkenpaar. Een paar keer klikkerdieklik op Ravelry en ik had zo maar weer een leuk patroon gevonden. Deze kantsokken, genaamd Spring Forward van Linda Welch, breiden lekker weg en het patroontje zat snel in mijn geheugen. Ook geschikt om lekker aan te breien in de trein en dan de bewonderende blikken op te vangen...;-). Ik ben nu ook helemaal om naar de versterkte hiel, lekker stevig. Het garen is een Uni Cotton van Regia. Ik zeg: kom maar op met die zomer, de katoenen sokken liggen klaarrrrrr!

Enne.... wat tonen ze mooi hè, op die prachtige sockblockers van Angeli, gemaakt door haar lief!

5 opmerkingen:

 1. Erg mooi en katoen ben ik inmiddels achter zit heerlijk. Maar ik heb nu ook sokken met een versterkte hiel aan, maar daar gaan ze nou net nooit stuk, dus waarom zit dat deel niet onder de voet vraag ik me dan af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Johanna, ik zou zeggen: ga 'm uitvinden die versterkt-onder-de-voet sok!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn die sokken prachtig geworden Aal! Je verdiend weer alle lof......
  Enne die sokken hoeven niet meer uitgevonden want die bestaan al, met een versterkte onderkant, en nee ik weet even niet waar ik dat patroon moet zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit binne wer mooie sokken Aal.Wat moeten we zonder ravelry enige nadeel het is engels.De verstevigde hiel bevalt mij ook beter dan de gewone hollandse hiel.Op naar t volgende paar.Ik zit nog steeds in een breidip waar ik maar niet uit lijk te komen.Te veel projecten op de pennen staan.

  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen