zondag 30 mei 2010

Mooi op tijd....

heb ik de 'Jierdeisokken foar ús Heit' af. Daar houdt Heit ook van: op tijd zijn, anderen niet laten wachten en geen zenuwen hebben om het feit dat je (te) laat bent.
15 juni is de verjaardag van Heit en hij hoopt (en wij hopen met hem mee!) dan 81 jaar te worden. Vorig jaar is zijn tachtigste verjaardag groots gevierd; zelfs zijn zoon, schoondochter en hun 2 dochtertjes uit Amerika konden daar bij zijn. We wilden hun komst eerst geheim houden, zo van: een videoboodschap opnemen, afdraaien op het feest en dan plotseling de Amerikanen laten binnenkomen. Spectaculair, maar op die manier ontnamen we wel de voorpret van onze ouders. Dus: weken van te voren waren Heit en zeker ook Mem, opgewonden en blij vanwege het naderende bezoek!
Het feest werd gevierd bij mijn zus en zwager op hun prachtige woonboerderij. Het weer was schitterend en zo ook het samenzijn met bijna de gehele familie.

Een heerlijke herinnering om op terug te kijken!
Heit z'n nieuwe sokken zijn gemaakt van de Lang Yarns Jawoll Superwash Solid uit de Blije Doos van Angeli in een eenvoudige 7/1 rib en staan vast mooi onder z'n spijkerbroek.
Op de foto een stukje van ons mooie Fryslân in voorjaarskleuren; wat voel ik me rijk om hier te mogen wonen!

7 opmerkingen:

 1. Prachtige sokken, op een prachtige foto genomen in een prachtige provincie! Kan het nog mooier om daar 81 te mogen worden en dat te vieren met zulke mooie sokken aan je voeten! Proficiat alvast met je vader.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi he ons fryslan.Maar even terug te komen op je sokken vindt ze weer mooi en zolang jij er voldoening aan hebt vooral doorgaan.Bij deze alvast gefeliciteerd met heit en dat ie er nog lang plezier aan mag beleven.
  Ik zag op mijn blog dat Angeli al even had uitgelegt wat RAK inhield en dat jij en sokkemuis zich ook hadden aangemeld.Gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd Aal laten we hopen dat wij dat ook halen en dat we dan nog met elkaar breien ,,hele mooie sokken en je vader boft maar met z'n dochter ,,,mooie foto !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige sokken, wat zal je Heit er blij mee zijn! En ja, in Fryslân wonen, is en blijft heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi verhaal en dat je vader er maar veel plezier van mag hebben. Fryslan is it moaiste plakje op ierde.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie sokken en een mooi verhaal, het past bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Of ik nog naar de rommelmarkt ben geweest? Ja, ik kwam thuis met de miele centrifuge die binnen stond, (eerder kochten we 1 bij een particulier maar die lekte steeds)
  Een scheermesje en een aantal leuke boekjes. We waren eerst in Ureterp, Langezwaag en NijBeets geweest en als laatste bij jullie.
  Nog even aan een oud collega gevraagd of ze jou ook kon, maar die wist niet van jou bestaan. Zij zat lekker aan de koffie met cake.

  BeantwoordenVerwijderen