vrijdag 18 maart 2011

Mirabelle

Nu het voorjaar ook in het Hoge Noorden voorzichtig z'n intrede doet met de eerste madeliefjes, gazons vol krokussen, dartelende lammetjes in de weilanden achter ons huis en de lijster die me 's ochtends wakker zingt, wil ik niet achterblijven. Ik zet m'n stoeltje buiten, uit de wind en in het zonnetje en Geniet met een grote G. Genieten van al dat moois waar we niks voor hoeven te doen! Ik zou de tuin op orde kunnen maken, maar ik koos er voor die eerste zonnestralen op te vangen terwijl ik mijn Mirabelle sjaaltje aan het breien was :)
De Manos del Uruguay Lace die ik op de beurs kocht, is nu veranderd in een 2 meter lang kantbreisel van 24 cm breed en - heel belangrijk!- het kriebelt niet!
Dit kantbreien smaakt naar meer, maar de d*R*eamers zijn nog maar met z'n vijven en vullen nog niet eens de bodem van mijn R-doos.... Ik ga eerst maar weer rap sokkenbreien; óók leuk!

5 opmerkingen:

 1. Prachtig wat heb je het voorjaar mooi verwoord en dat mooie sjaaltje hoort er helemaal bij. Prachtig in 1 woord!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterend, hoor dat kant breien, maar het lijkt me wel ingewikkeld. Hij is erg mooi geworden.
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een logje waar ik héél erg vrolijk van wordt, ook al is het hier nu somber weer, bij Aal vang ik voorjaar. Mooi sjaaltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi geworden ! en een gemakkkelijk patroontje toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gister en vandaag alweer fijn weer!! Ik zeg stoeltje buiten, jij breien erbij en ik boek erbij. Imagine, september 2011, op 'n terras aan de Costa Maresme kan dat ook!
  Het dinnetje

  BeantwoordenVerwijderen